11/18/2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel



Really hope that i would get this since i love fridge magnet. Sekarang tengah dalam proses mengumpul macam-macam jenis fridge magnet.



Since ada sepuluh winners peratus nak jadi the lucky one tu tinggi la sikit. Jom la ramai-ramai join.

Saya tag ;
mrs fuzy


14 comments:

  1. Semoga berjaya nisa..jgn lupa nanti check list pemenang ye..hurm nak tahu..dh follow blog sis JM dan SS belum? Follower yg ke berapa ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jm :) dah follow dah alaa tapi tak ingat pulak followers keberapa

      Delete
  2. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 207. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  3. Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  5. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  6. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  7. Salam..hai..singgah sini dari GA yang sama..Best of luck ya.. done follow sini http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete
  8. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger